Villa - Hrvatska

Luskuzna vila - Luksuzne ville

Villa Žana u Diklu, predgrađu Zadra. More je udaljeno svega 40m od ville. Apartmani su novi i kvalitetno opremljeni. Detaljnije o cijenama najma pročitajte klikom na sliku. Slobodno kontaktirajte vlasnike u vezi termina i ostalih informacija.


Villa Masha - luksuzno ljetovanje kraj Trogira Luksuzno uređena Villa Maša nalazi se 80m od mora u Seget Vranjicu kraj Trogira. Ima privatni bazen, igraonicu, brzi Internet i sve što je potrebno za vrhunski godišnji odmor. Iznajmljuje se cijela kuća, a ne soba po soba. Villa može ugostiti 6 osoba.

Villa Šoulavy - apartmani KaštelaVilla Šoulavy je kamena vila iz 17. stoljeća sa stoljetnom tradicijom turizma. Detaljnije o povijesti vile, njenom smještaju (prvi red do mora u Kaštel Lukšiću), kao i o ponudi smještaja u apartmanima pročitajte na villasoulavy.hr
Luksuzna vila s bazenom ili blizu mora je posebna kategorija smještaja. Naziv Villa se mora opravdati kvalitetom. Vila je prostran, luksuzno uređen objekt s parkom, često i bazenom.

Rimske vile su bile ladanjska zdanja za višu klasu, smještena van grada. Danas se u Hrvatskoj skoro svaka manja zgrada unutar naselja reklamira kao urbana villa, pri čemu se urbanim podrazumijeva nedostatak zelenila oko zgrade, a Villa zvuči luksuzno pa se nazivom opravdavaju visoke cijene. Umjesto takve apartmanizacije za masovni turizam, mnogi su prepoznali isplativost ulaganja u kvalitetu, u renoviranje tradicionalnih kamenih villa i gradnju novih luksuznih villa na Jadranu koje se uklapaju u prirodni ambijent vinograda, maslinika i parkova.

Pozivamo vlasnike pravih luksuznih Villa iz Hrvatske da nam se jave radi prezentiranja na ovoj stranici.