Apartmani Hrvatska

Pravila privatnosti

    Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, posjetite Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html.

Podaci o Googleu i DoubleClick DART kolačiću:

  1. Google, kao dobavljač treće strane, koristi kolačiće za posluživanje oglasa na apartmanihrvatska.info
  2. Pomoću kolačića DART Google Vam poslužuje oglase temeljem Vaših posjeta na apartmanihrvatska.info i drugim web lokacijama na internetu.
  3. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže.

Uvjeti korištenja - Disclaimer

Sve sadržaje na ApartmaniHrvatska.info i povezanim stranicama koristite na vlastitu odgovornost.

 

Autorska prava - Copyright

Zabranjeno je kopiranje sadržaja s ovih stranica. Iznajmljivači koji nam ustupe kvalitetne opise turističkih destinacija zauzvrat dobivaju besplatno oglašavanje na apartmanihrvatska.info u trajanju najmanje godinu dana.

Tražilica apartmana


“Okvir za pretraživanje na ovoj web lokaciji ("Okvir za pretraživanje") proizvod je tvrtke Google Inc ("Google"). Prihvaćate i suglasni ste da se Google pravila o privatnosti (koja se nalaze na adresi http://www.google.hr/privacy.html) primjenjuju na Vašu upotrebu Okvira za pretraživanje, a korištenjem Okvira za pretraživanje pristajete da Google koristi Vaše osobne podatke u skladu sa svojim pravilima o privatnosti".