Villa Masha

SEGET VRANJICa - Trogir - Dalmacija

Villa Maša - TrogirLuksuzna Villa Maša nalazi se 80m od mora u malom mjestu Seget Vranjica kraj Trogira. Iznajmljuje se kuća u cijelosti, ne pojedine sobe. Villa može ugostiti najviše 6 osoba.

Objekt se sastoji od 4 spavaće sobe, kuhinje sa dnevnim boravkom, 2 wc-kupatila i jednog wc-a s perilicom u suterenu. Teraca, pogled na more - Villa MašaKuća ima klimu, tv-sat, 2 terace i vanjski privatni bazen. Također, na raspolaganju su Vam roštilj, mikrovalna pećnica, širokopojasni Internet na koji se slobodno možete spojiti svojim laptopom, te druge pogodnosti. Iz dnevne sobe pruža se prekrasan pogled na more i otoke Drvenik, Šoltu i Čiovo.

Privatni bazen - Villa MashaU dvorištu su brižno uređivan vrt, bazen duljine 8m i širine 4m, jacuzzi i vanjski tuš. Naravno, možete se okupati i u moru udaljenom samo 80m.

Villa ima privatni vez za brod i male jahte.

Obala ispred Ville MashaObala je stjenovita, a uz nju se pruža šetnica sve do Hotela Medena udaljenog 2km od Ville. Tamo je dostupna rekreacija na teniskim terenima i šljunčanoj plaži, te ručak ili večera u restoranu. Lungo mare se nastavlja još par kilometara do mjesta Seget Donji.

Seget Vranjica i Villa Masha udaljeni su 3km od Torgira i 7km od zračne luke Split, te 30km od grada Splita. U Seget Vranjici je mjesni dućan, te kafić. Od kuće do centra Trogira imate samo 5 minuta vožnje. Rent a car se može unajmiti na obližnjem Splitskom aerodromu.

TrogirTrogir je zasigurno jedan od najljepših priobalnih gradova ne samo Dalmacije i Hrvatske. Uvršten je na UNESCO listu svjetske baštine, a svojom ljepotom starih zgrada, ulica i finih restorana privlači brojne turiste. Iz Trogira možete krenuti u obilazak okolnih otoka Mali i Veli Drvenik. Također, relativno blizu su Kaštela i Split, a s druge strane Nacionalni park Krka.

Google Maps karta: Seget Vranjica i TrogirPrikaži Apartmani Hrvatska - Karta na većoj karti

Slobodno pošaljite E-mail domaćinima Ville Maša u vezi slobodnih termina i svih dodatnih informacija. Rado će Vam odgovoriti na sva pitanja.

Ostali kontakt podaci:

brojevi mobitela : 098 265 430,  098 343 407

fax: 00385 21 348 510

url: www.villa-masha.com