Apartmani Rtina

RTINA - LJUBAČ - RAŽANAC - ZADAR

Rtina - plažaRtina je malo ribarsko mjesto smješteno u Ljubačkom zaljevu u neposrednoj blizini otoka Paga. Udaljena je 25 km od grada Zadra i grada Paga. U blizini se nalaze čak 2 nacionalna parka koje možete posjetiti. Nacionalni park Kornati, prekrasno otočje koje možete posjetiti izletom brodom koji se svakodnevno organiziraju iz Zadra, i nacionalni park Paklenica za one koji žele aktivniji odmor te će se okušati u penjanju i istraživanju neobičnih krških oblika na planini Velebit. Ako želite otkriti ljepote našeg zaljeva, Velebitskog kanala i kanjona rijeke Zrmanje uputite se na cjelodnevni izlet brodom čiji polazak se organizira s naše rive. Ljepote krškog krajolika i netaknutog Mediterana možete otkriti vožnjom biciklom po biciklističkoj stazi koja će vas odvesti do starih utvrda i arheoloških nalaza.
Rtina je najbolji izbor za one koji žele provesti miran obiteljski odmor uživajući u prirodnim šljunčanim plažama, jednom od najljepših izlazaka sunca i neodoljivoj mediteranskoj kuhinji..


Apartmani Rtina

Kuća Mladi Mornar     Pansion Mladi mornar nalazi se u Rtini, zaseoku Benići. Udaljenost od mora je oko 100 metara. Plaža je šljunčana, a u neposrednoj blizini (oko 300 m) se nalazi i pješčana plaža. 
 
 

Google Maps - lokacija mjesta Rtina:


View Apartmani Hrvatska - Karta in a larger map