Nerezine

OTOK LOŠINJ

Nerezine, otok Lošinj, plažaNerezine su maleno mjesto na otoku Lošinju, koje kao turističko odredište biraju oni koji žele miran odmor, prirodne plaže, izuzetno čisto more, dugačke šetnice uz obalu, ali i sportske aktivnosti poput tenisa ili planinarenja. Nereznie su, naime, smještene podno jednog od najvećih jadranskih otočkih vrhova - Osoršćice. Zbog toga su pravo mjesto gdje možete provesti i aktivan odmor, u neposrednom doticaju s netaknutom prirodom.

More - NerezinePoložaj Nerezina na otoku idealan je zbog svoje udaljenosti odnosno blizine i Malom Lošinju - kao najvećem otočnom gradu, od kojeg ga dijeli 17km, i Cresu do kojeg ima 37 km. Neposredna blizina Osora, jednog od najznamenitijih antičkih gradova u nas, koji je pravi arheološki i povijesni muzej na otovrenom, Nerezine čine mjestom zanimljivim za ljubitelje baštine i kulture, posebice onima naklonjenima ozbiljnoj glazbi koji tu mogu posjetiti vrhunski glazbeni događaj Osorske glazbene večeri.

U mjestu ćete naći sve što vam je potrebno za uobičajeni svakodnevni život - od restorana i caffe-barova, do trgovina, ribarnice, pošte, apoteke i drugih sadržaja. Iz Nerezina se možete uputiti na izlet brodom do obližnjih otoka Unija i Suska, a to možete napraviti brodom i iz Malog Lošinja, ili - avionom! - iz zračne luke Mali Lošinj svekodnevnim letovima za otok Unije. A ako nakon svega toga poželite pobjeći od ljudi i uživati u veličanstvenosti životinjskog svijeta, na Cresu i Lošinju imate jedinstvenu priliku doći u doticaj s dupinima u Plavom svijetu - rezervatu za dupine u Velom Lošinju, i bjeloglavim supovima u njihovom zaštićenom staništu Caput Insulae u Belom.Apartmani Nerezine

Apartmani Nadia, Nerezine, otok LošinjApartmani Nadia, u neposrednoj blizini jedne od najljepših Lošinjskih uvala.
Nerezine, karta:


Prikaži Apartmani Hrvatska - Karta na većoj karti