Apartmani Nadia

Nerezine - otok Lošinj

Apartmani Nadia, Nerezine, otok Lošinj"Apartmani Nadia" nalaze se u mjestu Nerezine, u neposrednoj blizini jedne od najljepših uvala na otoku, uvale Galboka, s pješčanom, kamenitom i betoniranom plažom, okruženom velikom borovom šumom.


Objekt ima 3 apartmana, "Apartman 1" za 4-6 osoba, "Apartman 2" za 2-3 osobe i "Apartman 3" za 4-5 osoba. Sva tri apartmana su vrlo komforna (50 - 70m2) i lijepo uređena, sa svom potrebnom opremom za ugodan odmor.

Apartmani "1" i "3" nalaze se na 1. katu, imaju dvije odvojene spavaće sobe, kuhinju i blagovaonicu i dnevni boravak, te kupaonicu, dok se "Apartman 2" nalazi u prizemlju i ima jednu spavaću sobu, kupaonicu, kuhinju i blagovaonicu, te dnevni boravak.

Terasa, apartmani NadiaSva tri apartmana imaju terasu i jedan veliki zajednički grill, a objekt ima i veliki vlastiti parking. Poželite li razgledati otok s mora - u ponudi imamo i kraće jednodnevne izlete barkom do neke od mnogobrojnih uvala ili škoja otoka Lošinja i Cresa! Stojimo Vam na raspolaganju za sve Vaše upite!

 

Kontakt:
Nadia Dabo
Galboka 5, 51554 Nerezine
tanja.dabo (at) ri.t-com.hr

   

Apartman 1 (4+2)

Apartman 1, dnevni boravak Apartman 1 Apartman 1 Apartman 1

Apartman 2 (2+1)

Apartman 2 Apartman 2, kuhinja

Apartman 3 (4+1)

Apartman 3 Apartman 3, kuhinja