Apartmani Mladi mornar

privatni smještaj u RTINI

Kuća Mladi MornarPansion Mladi mornar nalazi se u mjestu Rtina, zaseoku Benići. Udaljenost od mora je oko 100 metara. Plaža je šljunčana, a u neposrednoj blizini (oko 300 m) se nalazi i pješčana plaža. Osim smještaja u apartmanima nudimo i uslugu punog ili polupansiona u našem restoranu. Na svakodnevni izbor nudimo 40-ak vrsta internacionalnih i tradicionalnih dalmatinskih jela koji će zadovoljiti sve ukuse naših gostiju. Restoran, market i mesnica se nalaze u sklopu pansiona. Parkirno mjesto je osigurano za sve goste. Nudimo smještaj u 4 apartmana i jednoj sobi kategoriziranih s 3 zvjezdice.

Ako želite otkriti ljepote našeg zaljeva, Velebitskog kanala i kanjona rijeke Zrmanje uputite se na cjelodnevni izlet brodom čiji polazak se organizira s naše rive. Ljepote krškog krajolika i netaknutog Mediterana možete otkriti vožnjom biciklom po biciklističkoj stazi koja će vas odvesti do starih utvrda i arheoloških nalaza. Jednodnevni najam dva bicikla darujemo svim našim gostima.

Apartman 1
Studio apartman 2+1 zauzima površinu od 30 m2. Sastoji se od sobe u kojoj se nalazi bračni krevet i pomoćni ležaj (140x200), mini kuhinja, kupaona i terase s pogledom na more. Apartman je opremljen klima uređajem i SAT televizijom.

Apartman 2
Studio apartman 2 zauzima površinu od 30 m2. Sastoji se od predsoblja, kupaone s tuš kabinom, sobe s bračnim ležajem i terasom s pogledom na more. Apartman je opremljen mini kuhinjom, klima uređajem i SAT televizijom.

Apartman 3
Apartman 2+1 zauzima površinu od 30 m2. Sastoji se od spavaće sobe s bračnim krevetom, dnevnom sobom s mini kuhinjom i pomoćnim ležajem (140x200) i kupaonom. Apartman je opremljen klima uređajem i SAT televizijom.

Apartman 4
Apartman 4+2 zauzima površinu od 60 m2. sastoji se od dvije spavaće sobe, kupaonom s tuš kabinom, dnevni boravkom s pomoćnim ležajem, mini kuhinjom i terasom s pogledom na more. Apartman je opremljen klima uređajem i SAT televizijom.

Soba 5
Dvije spavaće sobe za 4 osobe, kupaona s tuš kabinom i terasa s pogledom na more. Sobe su opremljene klima uređajem, SAT televizijom i mini hladnjakom.
 

Adresa:

U.O. Mladi mornar
Rtina 252
23248 Ražanac

KONTAKT
Tel: 023/653-119
Mob: 098/765-021
E-mail: