Makarska

o mjestu i smještaju

Makarska

Makarska se smjestila u podnožju planine Biokovo, a okružuju je dva poluotoka Osejava i Sveti Petar između kojih se smjestila prirodno zaštičena luka. Makarska je ujedno najveći i najpopularniji grad duž Makarske Rivijere, te ima oko 18 000 stalnih stanovnika, dok se taj broj ljeti čak i udvostručuje. Makarska se sastoji od stare jezgre grada koja je mediteranskog tipa, te novijeg dijela. Iz Makarske luke svakodnevno polaze trajekti za Brač i Hvar. Makarska pruža kompletan sadržaj za kvalitetan odmor.

Makarska je poznata i po odličnim restoranima, kafićima i dućanima duž šetnice kroz centar i plažu. Pješčana plaža koju prekrivaju borovi se proteže duž cijele Makarske. Duž šetnice preko plaže, smješteni su i brojni luksuzni hoteli, turističke zanimljivosti i najbolji restorani, te se pruža velik broj različitih zabavnih sadržaja za djecu i odrasle.

Makarska je pravi biser Jadrana!


Apartmani Makarska

Apartmani KovačevićApartmani Kovačević - Splitska 6, Makarska.

Apartmani imaju sjajan pogled na more, pogotovo novo uređeni studio - apartman u potkrovlju kuće. Cijena najma apartmana u sezoni je 40 eura po danu.


Tražilica apartmana