Lokva Rogoznica

MJESTO KRAJ OMIŠA

Lokva Rogoznica Lokva Rogoznica je turističko naselje poznato po lijepim šljunčanim žalima, pitomo mjesto s obiteljskim kućama za miran odmor.

Osim čistog mora i lijepih kupališta predio Lokve Rogoznice obrastao je borovom šumom pa se u uvalama s plaćama uvijek može naći hladovina.

Na ovom području blaga je mediteranska klima. Mješanjem morskog i planinskog zraka nastaje čist zrak iznimno dobar za zdravlje. Prosječne temperature zraka kreću se od lipnje do kolovoza u rasponu od 23oC do 30oC.

U Lokvi Rogoznici i obližnjim živopisnim mjestima možete provesti ugodan odmor uz bistro more i uz niz mogućnosti aktivan odmor (surfanje, jedrenje, skijanje na moru, ronjenje sa bocama, parasailing, paragliding, planinarenje, izleti na otok Brač, vožnje brzim brodovima, ribolovni izleti, iznajmljivanje skutera, pedalina, kajaka, brodica, i vodenih skutera – jet ski, rafting na Cetini)

Veoma važno je da ćete biti blizu a ipak dovoljno daleko od svakodnevne gužve i turističke industrije.

Mala udaljenost od atraktivnih turističkih središta, Split 35 km, Makarska 35 km, Omiš 8 km, pogodna je za nezaboravne večeri u mnogim diskotekama, restoranim i različitim turističkim sadržajima kojima ova regija obiluje u turističkoj sezoni.

Ukoliko se zaželite turističke vreve treba prijeći samo 28 km u jednom ili drugom smjeru i već ćete se naći u središtu svih događanja.


Apartmani Lokva Rogoznica

Apartmani Čaleta - kućaApartmani Čaleta - smještaj u četiri apartmana-studija za tri osobe, jednom apartmanu za četiri osobe i sobi za dvije osobe.

Ako ste umjesto Lokve Rogoznice tražili Rogoznicu i ponudu smještaja u tom mjestu onda pogledajte stranicu Rogoznica.


Tražilica apartmana