Jezera

murter

JezeraJezera su tipično dalmatinsko mjesto na otoku Murteru, koji je mostom povezan s kopnom. Smjestila su se na jugoistočnoj strani otoka u uvali zaštićenoj od udara vjetra i valova. Zbog svog karakterističnog izgleda, položaja i sadržaja Jezera su duži niz godina poznata kao turistička destinacija Dalmacije. Ako se nađete u Jezerima tijekom ljetnih mjeseci moći ćete uživati u brojnim kulturnim i sportskim manifestacijama koji oživljavaju stare tradicije ovog malog ribarskog mjesta i vidjeti u živo kako se živilo nekad. Ljetni program tradicionalnog i folklornog sadržaja poznat je pod nazivom "Dani mora". Potkraj ljeta u Jezerima se održava Big Game fishing, medunarodno natjecanje u sportskom ribolovu koje svake godine privlači sve veći broj natjecatelja.
Jezera, MurterOsim uređenih plaža, ljepotu mora možete okusiti u brojnim skrivenim uvalama i nenaseljenim otočićima koji se nalaze u neposrednoj blizini otoka Murter gdje daleko od gužve pretrpanih plaža mozete uživati u svom godišnjem odmoru.

Zbog svog položaja idealno su polazište za NP Kornati, nezaobilaznu destinaciju svih nautičara. Kornatski arhipelag rasprostire se na površini od 320 km2 i broji oko 140 otoka, otočića i hridi.
Zašto čekati, dođite u Jezera, uzivajte u prekrasnom moru i dobroj kuhinji.

Apartmani Jezera

Apartmani Danijela - JezeraApartmani Daniela se nalaze 400m od mora na samom ulasku u mjesto Jezera. Centar mjesta s trgovinama, restoranima, poštom, kioskom, turističkim uredom... je udaljen 800m.

 

Više o ovoj destinaciji i više smještajnih kapaciteta možete pronaći na
stranici Jezera.