Apartmani Dalmacija

Dalmacija - privatni smještaj

Suvremeni pojam Dalmacije odnosi se na područje od otoka Paga i rijeke Zrmanje na sjeveru do Konavala, odnosno rta Oštro na jugu. Detaljnije: wikipedija.

Ako ste vlasnici apartmana koji se nalaze u Dalmaciji, javite nam se radi dogovora o prezentaciji smještaja na ovim stranicama. Oglašavanje je još uvijek besplatno, a vjerojatno će tako ostati i slijedeće godine.

Dosad objavljeni oglasi / prezentacije privatnog smještaja:

Villa Žana smještena je u Diklu, u zapadnom dijelu grada Zadra. More i plaža su u neposrednoj blizini, kao i brojni turistički sadržaji koje nudi grad Zadar. Apartmani su luskuzno opremljeni, s balkonima i pogledom na more. Cjene najma ćete vidjeti nakon klika na sliku.
Apartmani More - Ždrelac, otok PašmanPrivatni smještaj na zapadnoj strani otoka Pašmana, s pogledom na Kornate, Dugi otok, Iž i Ugljan. Apartmani More pružaju idealne uvjete za odmor od gradskog stresa. Nalaze se 150m od mora, u vikend naselju mjesta Ždrelac.Villa Masha - luksuzno ljetovanje kraj Trogira Luksuzno uređena Villa Maša nalazi se 80m od mora u Seget Vranjicu kraj Trogira. Ima privatni bazen, igraonicu, brzi Internet i sve što je potrebno za vrhunski godišnji odmor. Iznajmljuje se cijela kuća, a ne soba po soba. Villa može ugostiti 6 osoba.

Villa Šoulavy - apartmani KaštelaVilla Šoulavy je kamena vila iz 17. stoljeća sa stoljetnom tradicijom turizma. Detaljnije o povijesti vile, njenom smještaju (prvi red do mora u Kaštel Lukšiću), kao i o ponudi smještaja u apartmanima pročitajte na villasoulavy.hr
Apartmani u KorčuliUdoban privatni smještaj u centru grada Korčule. Svi apartmani su klimatizirani i odlično opremljeni. Na stranici korcula.bz pogledajte slobodne termine, savjete što vrijedi vidjeti na otoku i u gradu, kartu Korčule i vremensku prognozu.

Apartmani Ivanović, Vodice

Apartmani Ivanović su od glavne plaže mjesta Vodice i hotela Imperial i Olimpia udaljeni 700m, tj. 5-7minuta laganog hoda.
Apartmani Danijela - JezeraApartmani Daniela nalaze se u Jezerima na otoku Murteru, koji je mostom povezan s kopnom. Otok Murter udaljen je 28 km od Šibenika. Apartmani se nalaze 400m od mora na samom ulasku u mjesto Jezera.

Kamena kuća za iznajmljivanje ModrićKamena kuća za iznajmljivanje Modrić. Apartman u Sućurju na otoku Hvaru - smještaj za 4-5 osoba u staroj kamenoj kompletno renoviranoj kući, 20 m od mora. Apartman se nalazi na prvom katu i potkrovlju, površine 70m2.
Kuća Mladi MornarPansion Mladi mornar nalazi se u mjestu Rtina, zaseoku Benići. Udaljenost od mora je oko 100 metara. Plaža je šljunčana, a u neposrednoj blizini (oko 300 m) se nalazi i pješčana plaža.


Apartmani CuravićTri novouređena studio-apartmana na popularnoj plaži Bačvice, u gradu Splitu. Detaljnije o smještaju: apartmani Curavić, Split.


MakarskaApartman Kovačević u Makarskoj, 15 minuta hoda od centra grada i 500m od uređene plaže. Uz plažu koja se proteže duž cijelog grada je šetnica gdje možete uživati u odličnim restorana i kafićima. Makarska pruža kompletan sadržaj za kvalitetan odmor.
Apartmani Čaleta - kućaApartmani Čaleta na obali prekrasne rivijere Omiš u malom turističkom mjestu Lokva Rogoznica koje se nalazi na pola puta između Splita i Makarske.