Cavtat

o mjestu i smještaju

Cavtat

Cavtat je privlačan gradić smješten na krajnjem jugu hrvatskog Jadrana, između prelijepog Dubrovnika i živopisnih Konavala.

Na mjestu Cavtata nekad se nalazio drevni Epidaurum, prethodnik Dubrovnika. Uz kulturno – povijesne znamenitosti koje jednostavno morate vidjeti, tu su i mnoge kulturne priredbe koje se održavaju tijekom cijele godine. Tako su ulice Cavtata ljeti pune ljudi, pjesme, karnevala, fešta od vina, ribe i smijeha.

Jadransko more ovdje je kristalno čisto, a uz to obiluje kvalitetnom ribom i školjkama koje možete kušati u svakom cavtatskom restoranu. Mirisnu vegetaciju čine palme, borovi, čempresi i mnoge vrste cvijeća koje inače bujaju u subtropskim klimama.

Cavtatska riva Cavtat Vam može pružiti zaista mnogo, možete istraživati skrivene uvale, šetati uz more u sjeni palmi i borova i uživati u prekrasnom pogledu na 19km udaljeni Dubrovnik do kojega se lako može doći redovnim autobusnim i brodskim linijama. U Cavtatu možete uživati u samoći  ili pak vrijeme provesti uz rekreacijske sportove ( ronjenje s bocama, bungee-jumping, tenis, planinarenje ).

Apartmani Cavtat

Apartmani DupčićApartmani Dupčić - apartmani s prekrasnim pogledom na Cavtatski zaljev, udaljeni svega 400m od plaže. Pogled se pruža na prekrasni cavtatski zaljev i staru jezgru grada Dubrovnika udaljenu svega 15km.


Tražilica apartmana