Apartman Lanterna

Primošten

Pročelje kuće - apartman Lanterna

Apartman Lanterna nalazi se na prvom katu obiteljske kuće s apartmanima u prvom redu do mora u centru Primoštena. Površina apartmana iznosi 60 m2 i vrlo komforno je uređen. Na južnoj i sjevernoj strani apartmana nalaze se prostrane terase, a s južne se pruža prekrasan pogled na stari dio Primoštena. Šljunčana plaža se nalazi u neposrednoj blizini kuće, a u dvorištu naši gosti imaju osigurano parkiranje.

Apartman Lanterna sastoji se od prostranog ulaznog prostora, dvije spavaće sobe, kupaonice s udobnom tuš kabinom, velikog dnevnog boravka u kojem se nalazi dodatni ležaj. Apartman je opremljen satelitskom televizijom i klimom, a zbog izuzetno dobro osmišljenog rasporeda prostorija vrlo je funkcionalan. Zasebnu cjelinu predstavljaju dobro opremljena kuhinja i blagovaonica. 

Dodatne napomene: cijena apartmana za srpanj i kolovoz je 95 eura za noć, a prije i nakon sezone 80 eura za noć. U cijenu su uključene boravišne pristojbe i dodatna plaćanja. Za boravak kraći od 3 dana cijena se uvećava za 30 %, a predujam u iznosu od 20 % je obavezan. Dolazak u apartman je do 12 sati, a odlazak do 10 h. Vaši domaćini vas očekuju!

 

Kontakt:
 

 

Google Maps - lokacija mjesta Primošten:


View Larger Map


Informacije o Primoštenu i opširniju ponudu smještaja možete pogledati na stranici Primošten portala InfoAdriatic.comTražilica apartmana